Western Biker Boots

Van de Blog

western-black-biker-boot

Western Biker Boots

In de zomer zagen we ze al onder verschillende festival outfits, maar ook in het najaar en de winter van 2013/2014 mogen ze niet ontbreken in je schoenencollectie: de biker boots. Dat is goed nieuws voor de stoere vrouwen in Nederland die wel van een western en country tintje in hun kledingstijl houden. Biker boots zijn korte stoere leather look boots of echt leren laarsjes.

biker-boots-studs-collage

Studs

Studs, gespjes en ritsen maken van korte leren laarsjes echte biker boots. De laarsjes zijn het liefst met zoveel mogelijk studs en glimmers bekleed, zodat de schoen een echte eye catcher is. Biker boots met meerdere riempjes in verschillende kleuren en materialen worden ook wel  buckle boots genoemd en geven de biker boots een echte cowboy feeling. Laarsjes met (vaak) goudkleurige ritsjes voor de sier en een metalen detail aan de neus of achterkant van de laars worden ook wel zipper boots genoemd. De rits kan zowel open als dicht gedragen worden.

How to wear?

Een simpele casual look met een spijkerbroek en shirtje of trui geef je een stoer tintje met echte eye catching biker boots. Het contrast van een lief jurkje gecombineerd met een paar korte laarsjes, zul je deze winter ook vaak tegen komen. De biker boots kunnen vrijwel met iedere outfit gecombineerd worden. Door de meestal platte zool of lage hak zijn de laarzen heel comfortabel en kunnen dus ook voor het lopen van langere afstanden gebruikt worden. Ook een avond lang feesten is goed vol te houden op een paar biker boots.

biker-boots-collage

De biker boots In combinatie met een hippe cowboyhoed, een stoere spijkerbroek of een mooi jurkje steelt iedere western vrouw de show dit najaar. Kortom er is geen ontkomen aan de stoere biker boots!